Регистрация
Съхранете Вашите спомени! 50 снимки формат 13/18 см.+ подарък луксозен фотоалбум за 15 лв. вместо 30 лв.от Копирен център Фламинго
15.00 лв.
   Купи
Купи за подарък
Стойност:
30.00 лв.
Отстъпка:
50%
Спестяваш:
15.00 лв.
Изтекла
Купиха: 13 човека!
Можете да закупите неограничен брой талони!
Оценете офертата:

Във времето на цифровата фотография сякаш остана назад във времето разглеждането на снимки. А колко е интересно и романтично да седнеш с любим човек и да си спомняш за специалните моменти в своя на живот.

Вземете талон от Vzeh.bg, изпратете на имейл: info@flamingo5.info снимките, които са Ви любими и искате да имате на хартиен носител и до 5 работни дни те ще бъдат при Вас заедно с подарък - албум за 36 снимки.

Офертата включва:

Офертата включва:

 

vzeh.bg  50 бр. снимки формат 13/18 см.

 

vzeh.bg  Снимките се изработват на фотохартия мат 180 грама

 

vzeh.bg Луксозен фотоалбум за 36 снимки

Условия:

vzeh.bg  Всеки може да закупи неограничен брой талони както за себе си, така и за подарък

 

vzeh.bg  Талонът е валиден от момента на закупуване до 30 Ноември 

 

vzeh.bg Готовите поръчки се доставят единствено по куриерска фирма Еконт за сметка на клиента. Доставката до офис на Еконт е 4 лв, до адрес на клиента 5.30лв

vzeh.bg  След закупуване на талона, изпратете имейл на info@flamingo5.info, който да съдържа: уникален номер и код на талона, три имена на получателя, точен адрес за доставка, телефон за връзка.

vzeh.bg  Срокът за плащане на талоните е 48 часа + остатъка от деня, в който те са били заявени. За Easypay и Банкомат запишете кода, който ще получите, предварително.

Осигурено от: Копирен център "ФЛАМИНГО"
Адрес: София
Телефони: 0897367330