Безплатна доставка
Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Бебешка люлка LEANDER

Легла
LDR001
Безплатна
422.00 лв.
В наличност
+
Добави в любими Сравни
В наличност
+
Вътрешен размер:
  • 80/50 см
Материал:
  • 100% ECO TEX памук
Дълбочина:
  • 30 см
Дължина на окачване :
  • регулируема от 92 см до 168 см
Комплекът включва:
  • каиши и кука за окачване
  • матрак от иновативна мемори пяна
Комплектът не включва:
  • балдахинът и поставката триножник

Единичната точка на окачване осигурява свободното движение на люлката, което активно стимулира развитието на Вашето дете. Люлката се монтира посредством специална кука за тавана на помещението или на стойка триножник, която можете да закупите, като допълнителен аксесоар. Дължината на каишите за окачване се регулира лесно, посредством плъзгачи. Текстилът на люлката е от 100% ECO TEX памук. Матракът е изработен от иновативна мемори пяна със състав 50% памук и 50% полиестер. Калъфът на матрака е изработен от 100% памук. Матракът и всички текстилни части на люлката позволяват машинно пране при температура до 60 градуса
 

МОЖЕ ЛИ ТАЗИ ЛЮЛКА ДА ДАВА СУПЕРСИЛИ?

Сънят е важен, нали? А малките супергерои се нуждаят от много сън. Сънят зарежда тялото на Вашето дете с енергия и му дава смелост да се впусне в нови мисии и приключения. Сънят спомага развитието на мозъка и разстежа на тялото му. Затова дизайнерският екип на Leander създаде комфортната и сигурна бебешка люлка, която е безопасна територия за Вашето малко съкровище и същевременно активно стимулира неговото развитие.

МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЛЮЛКА

Бебешката люлка Leander надминава концепцията за функционалност и дизайн. Тя е нещо много повече. Новородените трябва да чувстват, че около тях има нещо. Овалната форма на люлката обгръща Вашето бебе и създава безопасна и уютна среда в своята прегръдка, симулирайки по естествен начин майчината утроба. Люлката се фиксира към една точка (за тавана, посредством специална кука или на специална стойка триножник, която се предлага, като допълнителен аксесоар). Това дава свобода на движението на люлката във всички посоки, като релаксира Вашето дете и развива по естествен начин сетивата и двигателните му умения.

РАЗДВИЖЕТЕ СЕТИВАТА И ДВИГАТЕЛНИТЕ УМЕНИЯ

Движението усъвършенства чувството за ориентация на детето и играе важна роля за развитието на баланса на вътрешното ухо. С малък и нежен натиск овалната люлка започва леко движение, което създава усещане във Вашето дете за познатото люлеещо чувство от времето, когато е било в корема на майката. Люлката позволява на детето да я залюлее самостоятелно с леките си раздвижвания. По този начин то започва да чувства и осъзнава позицията на собственото си тяло и движения, започва да се ориентира по-лесно в обкръжаващата го среда и активно да подпомага развитието на баланса и общата му мускулатура. Бебешката люлка Leander дава широк поглед на бебето и му позволява свободно да изследва обкръжаващата го среда, стимулирайки едновременно развитието на всички сетива.
 

Подобни продукти