Безплатна доставка
Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Детско легло с матрак Leander WHITE WASH

Легла
LDR004
Безплатна
2 056.00 лв.
В наличност
+
Добави в любими Сравни
В наличност
+
Материал:
 • естествен бук, 100 % FSC сертификат
 • лак на водна основа; не съдържа вредни за здравето и околната среда вещества
Цвят:
 • избелен бук
Комплекът включва:
 • матрак, изработен от студено пресована пяна с калъф от 100% памук Eco-Tex
Функции:
 • 5 легла в 1
Функция кошара :
 • 120/70/94,5 см
Дълбочина ниво 1:
 • 75 см
Дълбочина ниво 2:
 • 68 см от скарата
Решетка:
 • 5,8 см
Функция легло:
 • 150/70/49,5 см
Товароносимост:
 • 100 кг.

Дизайнерско и функционално детско легло с опции на 5 легла в 1 продукт. Леглото се трансформира съгласно индивидуалните нужди и възрастта на детето. Изработено е от естествен бук, 100% FSC сертификат. Повърхостта на леглото е обработена с лак на водна основа, който не съдържа вредни за здравето и околната среда вещества. Бебешкото легло включва матрак, който е изработен от студено пресована пяна с калъф от 100% памук Eco-Tex. Калъфът на матрака се сваля и може да се пере при температура до 60 градуса.

СУПЕР ЛЕГЛО ЗА СУПЕРГЕРОИ

Хубавото легло е много повече от мебел. Звучи прекалено, нали? Творческият екип на Leander вярва, че хубавото легло е инвестиция в благосъстоянието на Вашето дете. Дори и в ролята си на супергерой, малкото Ви съкровище има нужда от своя здравословен и релаксиращ сън. Именно сънят е онази тайна съставка, която дава на децата енергията, от която имат нужда, за да се учат и опознават света всеки ден. Сънят помага на мозъка и тялото им да се развиват и презарежда батериите им.
Благодарение на уникалния си дизайн, опростени форми, масивните материали и свойство да се трансформира до неузнаваемост, детското легло Leander обединява модерна визия и класическа мисия, предоставяйки Ви практични решения, неподвластни на времето. Основната мисия на Leander е да елиминира необходимостта от закупуване на отделно легло, за всеки етап от живота на детето и да предложи на родителя многостранна концепция на легло, което расте с Вашето дете, променяйки големината си, според неговите индивидуални нужди и възраст.

ОТ БЕБЕ ДО СУПЕРГЕРОЙ

Бебешкото легло Leander се променя по форма и размери, според възрастта на детето и ще бъде негов спътник чак до юношеството. Купувайки легло Leander Вие инвестирате в покупката на легло еднократно, защото това легло расте заедно с Вашето дете. Използвайте функцията "кошара" за новородено, а когато малчуганът придобие суперсили и вече стои самостоятелно, можете просто да промените позицията. Концептуалната функционалност на детското легло Leander Ви позволява бързо и лесно да промените дизайна и мисията му. Преобразяването на леглото отнема точно толкова време, колкото е необходимо на Кларк Кент да се превърне в Superman. И като супер легло за супер герои, леглото Leander обединява 5 легла в 1. Заоблените ръбове, опростените красиви линии и минималистичният дизайн, превръщат детското легло Leander в еталон на датското качество и изящния скандинавски дизайн. Функционално, изчистено и манияшко.

ЛЕГЛО, КОЕТО РАСТЕ

Когато детето е готово да изпълзи от леглото без никаква помощ, можете да премахнете решетките от двете страни на леглото и вече имате класическо легло с размер 70 х 120 см. А когато леглото стане прекалено късо за вече порасналото дете, само с няколко движения, може да промените страните и основата на леглото със специалния комплект, който ще намерите в пакета и вече разполагате с легло за пораснали супер герои с размер 70x150 см.

Ако детето Ви се нуждае от допълнителна защита, може да закупите предпазители, които са налични като аксесоар.

Когато леглото вече не се използва като легло, то може да бъде използвано като стилен и функционален диван в тинейджърската стая.
И не забравяйте, че сънят е важен, най вече за малките супер герои. Сънят зарежда тялото и дава на малките авантюристи смелостта да се впуснат в нови мисии. Сънят им дава енергия, за да се учат. В действителност, той е точно като спанака. Прави ги силни и изпълнени с енергия, за да поемат към нови завладяващи приключения.

Сертификати:

САЩ: ASTM F1169-03 и F1169-07, 16 CFR1303, CPSIA, JMPA
Канада: SOR/86-962, CHPA
Европа: EN71-3, EN716-1

Международни стандарти за безопасност:

Greenguard - международен стандарт за безопасност на бои и лакове, използвани при производството на детски мебели. Той гарантира безопасността на химическите вещества и оцветители, отсътсвието на тежки метали и вредни за здравето химични съединения. Боите вложени в производството на детски легла Leander са безвредни, природосъобразни и не замърсяват околната среда и не водят до респираторни увреждания и проблеми при децата.

Международни награди:

Best Baby Product of the Year, Холандия 2006

Номинации:

Danish Innovation and Design, 2004

Детското легло Leander е представено в международната книга за дизайн "Toys for Kids", издадена от TECTUM Publishers
 

Подобни продукти