Безплатна доставка
Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Легло с матрак Leander WHITE

Легла
LDR007
Безплатна
1 214.00 лв.
В наличност
+
Добави в любими Сравни
В наличност
+
Материал:
  • естествен бук, 100 % FSC сертификат
  • лак на водна основа; не съдържа вредни за здравето и околната среда вещества
Размер:
  • 150/70/49,5 см
Комплекът включва:
  • матрак, изработен от студено пресована пяна с калъф от 100% памук Eco-Tex
Товароносимост:
  • 100 кг.
Комплектът не включва:
  • предпазна решетка

Леглото е изработено от естествен бук, 100% FSC сертификат. Повърхостта на леглото е обработена с лак на водна основа, който не съдържа вредни за здравето и околната среда вещества. Леглото включва матрак, който е изработен от студено пресована пяна с калъф от 100% Eco-Tex памук. Калъфът на матрака се сваля и може да се пере при температура до 60 градуса

ЗА МАЛКИТЕ ПОРАСНАЛИ ХОРА

Юношеското легло Leander е предназначено за подрастващи деца. Дизайнът на леглото е с характерните меки, кръгли ръбове и елегантни извивки, които придават на леглото красив и хармоничен силует. Основият фокус на Leander отново е функционалният скандинавски дизайн и качествената изработка от естествен бук.

В СТРАНАТА НА ПРИКАЗКИТЕ

Леглото е предназначено за спане. Но през деня, когато слънцето грее закачливо през прозорците, леглото се превръща в малък самолет, кораб на седемте морета или в тайна пещера за четене на книги. Юношеското легло Leander WHITE е създадено, за да се приспособи към всички шеговити игри на криеница и приключения и е проектирано, така че същевременно да бъде сигурно и безопасно.

АЗ СЪМ ГОЛЯМ!

Преминаването от безопасната бебешка кошара към стандартно легло е наистина голяма работа и като всяко нововъведение създава лек дискомфорт. Затова Leander WHITE е проектирано на границата между уютното бебешко легло и стандартното легло за възрастни, което го превръща в идеален избор за междинно легло в периода на растеж от дете към пораснал човек.

МАТРАКЪТ

Leander WHITE е с включен матрак, който се вписва идеално в заоблените форми на ъглите. Матракът е съставен от 256 мини покет пружини на м2, всяка от които е индивидуално обгърната от студена пяна. Иновативната технология на вградената ортопедична пружинна система създава неповторим комфорт, осигурява естествена опора на тялото и намалява точките на натиск, като следва извивките на тялото и подпомага правилния растеж на детето. Тази технология позволява максимална вентилация на матрака, като елиминира възможността от развитието на микроорганизми и създава безопасна и здравословна среда за сън и релаксация. Матракът се състои от две части, които се съединяват. Покритието на матрака е от 100% Eco-Tex памук и пълнеж от памучна полиестерна вата в съотношение 1/1. Калъфът на матрака се сваля и може да се пере при температура до 60 градуса.

Сертификати:

САЩ: ASTM F1169-03 и F1169-07, 16 CFR1303, CPSIA, JMPA
Канада: SOR/86-962, CHPA
Европа: EN71-3, EN716-1

Международни стандарти за безопасност:

Greenguard-международен стандарт за безопасност на бои и лакове, използвани при производството на детски мебели. Той гарантира безопасността на химическите вещества и оцветители, както и отсътсвието на тежки метали и вредни за здравето химични съединения. Боите вложени в производството на детски легла Leander са безвредни и природосъобразни. Те не замърсяват околната среда и не водят до респираторни увреждания и проблеми при децата.
 

Подобни продукти