Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Кош за съхранение Minene Светлосиньо на сиви звезди

СЪХРАНЕНИЕ
MIN129-1
1
23.80 лв.
В наличност
+
Добави в любими Сравни
В наличност
+
Материал:
Kат.номер Размер Цена Количество
MIN129-1 Малък кош
23.80 лв.
+ -
MIN129-2 Голям кош
45.90 лв.
+ -
Доставка: безплатна за цялата страна
Състав: 100 % памук
Подходящ за машинно пране.

Предлагани размери:

Малък кош за съхранение:
Размер: 22 х 18 см

Голям кош за съхранение:
Размер: 40 х 42 см

Нашите практични решения за съхранение са идеални за детската стая, яслата или детският кът, осигурявайки органзизирана подредба на памперси, кърпички, пелени, бельо, дрехи, играчки, одеяла, книги и всички малки предмети, които имат нужда от покрив.
Серията &quotСъхранение&quot от колекцията Mi Bedding на Minene ни поднася богатата си линия от кошове и кутии, изработени с любов от 100 % мек подсилен памук. С нея можете да въведете ред в детската стая, превръщайки я в организиран кът, където всеки детайл ще намери подходящо място. Ще създадете приятна атмосфера с практичните системи за съхранение, представени в съчетаващи се десени и принтове, предоставяйки Ви готови, функционални и естетически издържани интериорни решения. Изберете аксесоари от един десен или направете забавни комбинации между различни десени, като то Ви дава възможността лесно и бързо да постигнете завършена дизайнерска визия в детската стая, без помощта на професионалист.
Minene влага в продуктите си естествени материали и следи за първокачествената изработка до последния детайл, в съответствие с всички стандарти за безопасност на текстилните изделия.

Подобни продукти