Нов
Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Чаршаф с ластик Cama Mia перкал Бял

Нови продукти
CAM060
26.90 лв.
В наличност
+
Добави в любими Сравни
В наличност
+
Вид:
  • чаршафи
Kат.номер Размери на чаршаф: Цена Количество
CAM060 Единичен: 90х200 см
26.90 лв.
+ -
CAM060 Двоен: 160х200 см
37.90 лв.
+ -
CAM060 Макси: 180х200 см
41.00 лв.
+ -

Луксозният чаршаф с ластик от памук-перкал на Cama Mia е изработен от 100% висококачествен памук-перкал с плътност от 300 нишки на кв. см. Памук-перкалът е хладен и нежен на допир, има отлична проветривост, а гъстата плътност на нишките има перфектни изолационни свойства, което го прави подходящ за целогодишна употреба. Спалното бельо от памук-перкал отвежда влагата от кожата, а като всяка памучна материя осигурява топлина и деликато докосване.

Чаршафът е устойчив на свиване след пране, а цветовете му се задържат, независимо от честотата на третиране с препарати. Спалното бельо от памук перкал има свойството да става все по-мек с всяко следващо пране. Издръжливостта на материята, лесната поддръжка и елегантната дизайнерска визия на щампите го превръщат в предпочитан избор за ежедневен спален комплект.

Какво е перкал?
Понятието „перкал” се отнася към техниката на тъкане на плата, а не към състава му. Перкалът е гъсто тъкана материя с техника 1/1 – нишка върху нишка и може да бъде изработен от различни материали, като памук, полиестер или бленд от двете. Неговото качество се определя от броя нишки. Висококачественият перкал е направен от 100% памук и съгласно установения стандарт има минимум 180 нишки на кв. инч. Всички спални комплекти с марка Cama Mia са изработени от 100% памук перкал и имат плътност повече от 220 нишки на кв. инч, което утвърждава високото им качество. Гъстата техника на тъкане на Cama Mia прави перкала изключително гладък и издръжлив.

Предимствата на перкала:

  • здравина
  • нежен и хладен на допир
  • цветовете се задържат, независимо от честотата на третиране с препарати
  • устойчив на свиване
  • абсорбира влагата от кожата

Подобни продукти