Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Тапицирано легло Paradise ELIZA

Легла
PRS040140200
855.00 лв.
В наличност
+
Добави в любими Сравни
В наличност
+
Височина:
  • Височина на основата - 21 см.
Гаранция:
5 години
Kат.номер Размер Цена Количество
PRS040140200 140/200
855.00 лв.
+ -
PRS040160200 160/200
956.00 лв.
+ -
PRS040180200 180/200
1 070.00 лв.
+ -

Тапицирано легло ELIZA е модел от новата серия Тапицирани легла на матраци Paradise, което има характерен скандинавски дизайн. Скандинавската стилистика носи в себе си особена лекота, уют и спокойствие. Едновременно практична и изискана, тя се основава на изчистените линии и монохромна цветова палитра. Семплата симетрия превръща леглото в произведение на изкуството, и въпреки че залага на изчистеност във формите и цветовете, скандинавския стил се фокусира много повече на удобството.

Легло Eliza се състои от четири части – основа, матрак, топ матрак и табла с обща височина 120 см и свързани в идеална комбинация с внимателен подбор на използваните материали. Основата има стабилна конструкция и в нея е заложен класическият пружинен пакет Bonnell system. Той омекотява и подобрява функциите на матрака, като в допълнение гарантира изключителна здравина на цялата конструкция. Второто ниво –  двулицевият матрак е с ядро от 7 зонов покет пакет, в който всяка пружина е индивидуално опакована в текстилен джоб. Поради независимото движение на всяка една от пружините, те потъват равномерно и се нагаждат според контурите на тялото. Ядрото е със 7 зони на комфорт, като правилното поемане на натиска осигурява равномерно разпределение на тежестта по цялата повърхност на матрака и поддържа гръбнака в естествено положение. Седемте различни зони са в съответствие с основните точки на натиск на човешкото тяло и създават усещането за стабилност и комфорт. Ортопедичните характеристики на съчетанието от продукти се допълват от комфортния допир и мекота на топ матрака, изработен от латекс и еластична HD пяна.

Скандинавските легла се отличават с изключително качество по отношение на изработка и визия. Многостепенната конструкция на леглото и съчетанието на различни по технология и изработка елементи, създават цялостна хармония, базирана на идеята за постигане на пълен комфорт.

Цената включва табла и основа. Матрака и топера се заплащат допълнително.

Подобни продукти