Безплатна доставка
Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Спален комплект Черно каре

Спални комплекти
CAM004
Безплатна
Cama Mia
65.90 лв.
Няма в наличност продукти с избраните опции
Няма в наличност продукти с избраните опции

Спалният комплект е изработен от 100% чисти и натурални памучни влакна. Памучният сатен е материя с елегантен блясък, неповторима мекота и подчертана издръжливост, което я превръща в предпочитан избор на потребителя. Спалният комплект от памучен сатен поема лесно влажността от кожата, не запарва и не задушава. Меката му и фина текстура се адаптира оптимално към температурата на тялото, което го прави подходящ за употреба, както през лятото, така и през зимата.

Спалният комплект от памучен сатен задържа цветовете изключитело добре, независимо от честотата на третиране с препарати. Той е мек и нежен на допир, с идеална проветривост на материята, подчертана здравина и лесна поддръжка, което го прави предпочитан избор за ежедневен спален комплект.
Какво е памучен сатен?

Памучният сатен е изработен от 100% естествени памучни влакна без съдържание на полиестер. Чрез технологията на тъкане на плата - сплитка 4/1 и метода на мерсеризация - процес на обработка на влакната с натриев хидроксид, материята добива характерния си фин блясък. Класът и качеството на материята се определят от броя нишки на кв. инч, който започва от 87 и достига до над 300. Спалното бельо на Cama Mia е с плътност 220 нишки на кв. инч, което утвърждава неговото високо качество.

Предимствата на памучния сатен:

  • елегантен блясък
  • здравина на материята
  • поема влагата от кожата
  • адаптира се към температурата на тялото
  • не запарва и не задушава
  • цветовете се задържат, независимо от честотата на третиране с препарати
  • ниска степен на свиваемост след пране

Подобни продукти