100% ефективност при защита на здравето по време на сън

25.07.2020

MagniProtect е колекция от ново поколение продукти за сън с антивирусна и антибактериална защита. Иновативната технология доказано унищожава над 99.997% от вирусите на COVID-19 в рамките на един час. Това се установява на база лабораторни тестове в Университета в Пиза и Националния съвет за научни изследвания на Италия. Също така гарантира елиминирането на почти 100% от честосрещаните вируси и бактерии в рамките на няколко минути (ISO XX и ISO XX за антивирусна и антибактериална ефикасност).

Специалният MagniProtect текстил на продуктите от последната серия на Magniflex е разработен по комбинирана технология, съчетаваща два активни агента - сребърни йони, познати с антибактериалните си свойста и революционно нововъведение - антипатогенната липозомна технология. Това е разработка, която се ползва за пръв път при текстила.

Липозомите са микромехурчета, които се използват масово в медицината, унищожават вирусите, обвити в липиди, какъвто е и Коронавирусът, като проникват през клетъчната им мембрана и я разграждат.

Бъдете сред първите и поръчайте сега всички продукти Magniflex MagniProtect още преди официалното им представяне на пазара. Възползвайте се от 20% отстъпка в периода от 15 юли до 15 август 2020 г. и ще получите и безплатна доставка до посочен адрес, в удобно за Вас време.

Също така можете да заявите и матраци, топ матраци или протектори за матраци Magniflex MagniProtect с нестандартни размери. Тази възможност имате по всяко време на телефон 0887026767 или чрез запитване на електронен адрес info@vzeh.bg