Кой е най-добрият матрак за секс?

19.03.2017

Да, правилно прочетохте. Не за сън, а за секс. Защото след добър секс, няма начин да не се насладите и на пълноценен сън.

И така. Случвало ли ви се е матракът да ви предаде по време на секс?! Например да е прекалено мек, така че партньорът ви буквално да хлътва в него при всеки тласък. Или да е прекалено твърд, така че да се чудите не е ли по-добре веднага да се преместите на пода. Ами ако пружините или пяната дават твърде голям отскок, все едно сте на батут и рискувате да изстреляте партньора си във въздуха. Звучи ли ви познато? Ако да, ето какво трябва да знаете за връзката между добрия матрак и добрия секс.

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДОБРИЯ МАТРАК ЗА СЕКС: 

ДА ВЪЗВРЪЩА ФОРМАТА СИ 

"Да възвръща формата си" означава матракът да притежава т.нар плавен отскачащ ефект, вместо да усвоява всяко движение. Не бива да бъде нито прекалено твърд, нито прекалено мек. Повечето хора, включени в нашето проучване казват, че отскачащият ефект може да им помогне да влязат в ритъм за някои сексуални позиции и по този начин да увеличат удоволствието.

ДА БЪДЕ ДИСКРЕТЕН

Най-елегантно казано това означава да не бъде твърде шумен, така че хората спящи в съседната стая да имат чувството, че са поканени на вашето креватно фиаско.

 

ДА БЪДЕ ИЗДРЪЖЛИВ 

Матракът не бива да ви предава, особено ако сте фен на бурния и страстен секс. Времето на старите продънени студенстки пружини, носещи сантименталния спомен за палави нощи отдавна отмина. За щастие, в днешно време се предлагат и матраци с доживотна гаранция.

ДА БЪДЕ КОМФОРТЕН

"Комфортен" означава, че матракът трябва да оказва минимално напрежение или натиск върху коленете, лактите, ръцете, бедрата и т.н.

ДА ПОЗВОЛЯВА ДОБРО СЦЕПЛЕНИЕ

Сцеплението е важно за добрия секс, тъй като от това зависи качествената стимулация. Калъфът на матрака също има отношение. Независимо дали предпочитате памучни или сатенени чаршафи, някои калъфи са твърде хлъзгави и биха могли да компроментират удоволствието ви.

ДА Е НЕПРОМОКАЕМ И ДА ПОЗВОЛЯВА ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ 

По време на секс не бива да се притеснявате за евентуалните щети върху безценния ви матрак. (Важи най-вече за жените!) Вместо това заложете на матрак с непромокаем калъф, който се сваля и се пере в пералнята. Можете да го предпазите и с протектор за матрак, който се купува отделно.

И не забравяйте, добрият матрак трябва да бъде ваш секс партньор, а не предател.

 

 

Ето и нашите предложения: 

Матрак Magniflex Amante е стилен, изискан и галантен любовник, който ви обгръща с мекота и внимание

Матрак Magniflex Amante

 

За да почувствате опората в леглото матрак Magniflex Riviera е подходящият партньор за незабравимо изживяване

 

 

 Матрак Magniflex Riviera

 

За специални ценови предложения и обяснения в любов, моля, свържете се с нас на телефон 0887 02 67 67