Cama Mia

Cama Mia е международно утвърден бранд в производството на висококачествен текстил за дома. Компанията предлага изделия на конкурентна цена, богато разнообразие от дизайнерски принтове и 30 годишна традиция в изработката на текстил, създавайки продукти с послание за хармония и уют. Продуктите са представени в селектирани колекции с бърза ротация на моделите и пресъздават класическата елегантност в изтънчена модерна визия.

Днес компанита притежава най-голямата база за производство на спално бельо в Близкия Изток, а от 1991 г. открива и фабрика на територията на България. Cama Mia активно сътрудничи с брандове, като Pottery Barn (САЩ), Macy’s (САЩ), Bloomingdales (САЩ) и др.

Спалните комплекти и аксесоари за сън на Cama Mia са произведени от висококачествени памучни материи, в съответствие с европейските и световни стандарти за безопасност, качество и екологичност на текстилните изделия. Високите стандарти на изработка, майсторското изпълнение и атрактивната цена печелят доверието на потребители от цял свят.

 

Сортирай по:
По цена: ниска към висока
Покажи по:
1 2 3 4 5 6 7 8