Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Детско столче за хранене Leander

Мебели
LDR011-1
363.00 лв.
В наличност
+
Добави в любими Сравни
В наличност
+
Материал:
  • естествен бук, 100 % FSC сертификат
  • лак на водна основа; не съдържа вредни за здравето и околната среда вещества
Височина:
  • регулируема
Размер:
  • 80/55/56 см
Товароносимост:
  • 130 кг.
Комплектът не включва:
  • предпазен борд и възглавничка
Kат.номер Цвят Цена Количество
LDR011-1 Натурален
363.00 лв.
+ -
LDR011Орех Орех
363.00 лв.
+ -
LDR011Бял Бял
363.00 лв.
+ -
LDR011Сив Сив
363.00 лв.
+ -
LDR011-5 Избелен дъб
363.00 лв.
+ -
LDR011Черен Черен
363.00 лв.
+ -

Подходящо за деца над 6 месечна възраст, включително и за възрастни. Лесно регулиране на височината на облегалката, седалката и поставката за крачета в множество позиции, така че да съответстват на точната ергономия на тялото в определения момент от растежа на детето. Лесно регулиране на дълбочината на обезопасителните колани. Широка основа за подчертана стабилност. Детското столче има лек люлеещ се ефект, когато детето стои в него. Осигурява оптимална опора и подкрепа на гръбначния стълб на детето и спомага правилното му ортопедично развитие във всеки етап на живота му

ИДЕАЛНО СЪВПАДЕНИЕ – КАТО ПАНТОФКАТА НА ПЕПЕЛЯШКА

Сядали сте на стол, който не Ви пасва, нали? Сигурни сме, че знаете какво е чувството и именно затова прекарвате толкова много време в търсене на ПРАВИЛНИТЕ мебели за Вашия дом. А отделяте ли толкова време, когато избирате мебелите на Вашето дете? Поради тази причина творческият екип на Leander създаде

СТОЛ С ЖИВОТ

Детското столче за хранене Leander се променя и расте заедно с детето. Благодарение на гъвкавия си дизайн, изчистени линии и висококачествена изработка столчето Leander се променя и адаптира към възрастта на своя ползвател, следвайки растежа и нуждите му, през всеки един етап от неговия живот. Класическата визия, пресъздадена в минималистични линии и масивна дървесина, превръщат детското столче Leander в наследство за следващите поколения или в удобен стол за възрастни. Точно така! Истината е, че столчето на Leander е удобно и за възрастни. Още една причина да го изпробвате и сами да се уверите, че Вашето дете ще се чувства комфортно в него.

ЖИВОТ В ДВИЖЕНИЕ

Детското столче Leander се движи, точно както децата не спират да се движат дори по време на хранене. В природата им е. Именно затова лекият люлеещ ефект на стола позволява на детето да усеща по-съзнателно тялото си. Столчето осигурява свобода на движенията на детето докато се седи в него и същевременно е максимално обезопасено. Столчето за хранене Leander оживява и дава самочувствие на Вашето малко съкровище като пълноправен член на семейната трапеза и превръща храненето в истинско забавление.

ГОТОВО ЛИ Е ДЕТЕТО ВИ ЗА ВИСОК СТОЛ?

След 6-месечна възраст, повечето деца са готови да седят свободно в столче за хранене. Именно на тази възраст, повечето от тях са в състояние да се претъркулват по корем, да пълзят и да седят свободно без помощна опора на възглавници.

СУПЕР ГРИЖА ЗА УТРЕШНИТЕ СУПЕРГЕРОИ

Детското столче Leander е плод на задълбочени изследвания на физиотерапевти, ортопеди и педиатри и осигурява оптимална подкрепа на гърба, подпомагайки правилното ортопедично развитие на детето във всеки един етап от живота му.

Сертификати:

САЩ: ASTM F1169-03 и F1169-07, 16 CFR1303, CPSIA, JMPA
Канада: SOR/86-962, CHPA
Европа: EN71-3, EN716-1

Международни стандарти за безопасност:

Greenguard - международен стандарт за безопасност на бои и лакове, използвани при производството на детски мебели. Той гарантира безопасността на химическите вещества и оцветители, отсътсвието на тежки метали и вредни за здравето химични съединения. Боите вложени в производството на детски легла Leander са безвредни, природосъобразни. Те не замърсяват околната среда и не водят до респираторни увреждания и проблеми при децата.

 

Подобни продукти