A design by

Запознайте се с Анна Пейновски. От дете се увлича по изкуството, модата и любовта си към красотата и изяществото. Ани е свежа, креативна млада дама и има завидни сърфистки умения, кара ски, като бог и страстно следва призванието си на интериорен дизайнер.  Анни е завършила История на изкуствата, бакалавър е по архитектура от университета Roger Williams, Бристол, САЩ, а от  2010 и магистър по Интериорен дизайн от Florence Design Academy, Флоренция, Италия.  

За нея няма невъзможни мисии. Ани умее умело да се вмества в бюджети и с лекота ще Ви пренесе в свят от естествен шик и хармония. Тя има опит в дизайна на мебели, изготвянето на сцени за филмови продукции и  интериорния дизайн на студиа, големи лофтове, апартаменти, къщи, лобита и нощни клубове. Интериорите, които създава Ани варират от провокация към традицията до разкрепостеността на съвременните трендове. Пространствата са елегантно синтезирани, уютни и подчинени на абсолютната функционалност.

БЮДЖЕТИРАЙ И СПЕСТИ  

Вашият бюджет е ограничен, а домът Ви има нужда от нова визия и нямате идея от къде да започнете. Тази комбинаци води до грешни решения, непредвидени разходи и незадоволителен резултат. Нашите специалиси ще Ви предложат идеалното решение, което ще преобрази интериорната среда с минимален бюджет и прецезирани разходи. Услугата Ви дава възможност да разработите бюджетирани решения и да прецените точните разходи. Предлагаме Ви удобството на планирани плащания и точен график на реализация на Вашия проект.