Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Маса за преобличане Leander

Мебели
LDR012
1 508.00 лв.
В наличност
+
Добави в любими Сравни
В наличност
+
Материал:
  • естествен бук, 100 % FSC сертификат
  • лак на водна основа; не съдържа вредни за здравето и околната среда вещества
Височина:
  • регулируема
Размер:
  • 105/72/72 см
Функции:
  • бюро
  • маса за преобуване
Kат.номер Цвят Цена Количество
LDR012 избелен дъб
1 508.00 лв.
+ -
LDR012 бял
1 508.00 лв.
+ -
LDR012 орех
1 508.00 лв.
+ -

Маса за преобуване с регулираща се височина. Комплектът включва и удобен матрак. Масата разполага с вградено чекмедже с плавно затваряне и допълнителен рафт за съхранение. Масата поддържа функции 2 в 1 и може да се използва като маса за преобуване и удобно бюро. Изработена е от естествен европейски бук, 100% FSC сертификат, а повърхостта и' е обработена с лак на водна основа, който не съдържа вредни за здравето и околната среда вещества

СУХ ПАМПЕРС И УСМИВКА, МОЛЯ!

Когато имате бебе, което трябва да се преоблича по няколко пъти на ден, масата за преобличане трябва да бъде място, на което майките и татковците да се чувстват комфортно. Масата за преобличане се превръща в отправна точка за Вас и детето още от първия ден. Там ще изкарвате цели часове през деня и нощта, в продължение на няколко години. Ето защо трябва да превърнете преобличането в истинско удоволствие и за двама ви.

КАКВО ДА ИЗБЕРЕМ?

Масата за преобличане Leander е замислена, като удобна и сигурна зона за дългите часове на преобуване. Благодарение на заоблените си форми и ръбове тя осигурява оптимална защита за детето. За подчертан комфорт на родителите, творческият екип на Leander предлага гъвкави решения - регулируема височина, която Ви позволява да нагласите масата спрямо ръста си и да имате близък контакт с детето и най-вече, за да не се навеждате непрекъснато.

НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ

Точно толкова Ви дели от всичко, което Ви е необходимо за преобуването. Масата за преобличане Leander е снабдена с вградено чекмедже и с рафт за съхранение, които Ви позволяват да не напускате сигурната зона и да сте в непрекъсната близост до Вашето малко съкровище. Може да съчетаете масата с кутиите на Leander, които се предлагат като допълнителен аксесоар.

МАСА С ТРАНСФОРМАЦИИ

Трансформацията е философия за дизайнерския екип на Leander, затова мебелите растат и следват нуждите на Вашето дете. Когато детето се превърне в малък СУПЕРГЕРОЙ, премахнете рафта на масата за преобличане и вече имате елегантно бюро.

Сертификати:

САЩ: ASTM F1169-03 и F1169-07, 16 CFR1303, CPSIA, JMPA
Канада: SOR/86-962, CHPA
Европа: EN71-3, EN716-1

Международни стандарти за безопасност:

Greenguard - международен стандарт за безопасност на бои и лакове, използвани при производството на детски мебели. Той гарантира безопасността на химическите вещества и оцветители, отсътсвието на тежки метали и вредни за здравето химични съединения. Боите вложени в производството на детски легла Leander са безвредни, природосъобразни и не замърсяват околната среда и не водят до респираторни увреждания и проблеми при децата.

Подобни продукти