Дивани FEYDOM

08.11.2015

Ако сте любители на комфорта, иновациите, многофункционалността, атрактивния дизайн и нестандартните форми в интериорния дизайн, ако търсите надеждност и практични решения, то дизайнерската мека мебел на FEYDOM е идеалното решение за Вас!

 

 

FEYDOM ни вдъхновява с многофункционални мебели, представени с атрактивен дизайн и изработени от висококачествени материали. Резултатът е практично и естетически издържано допълнение към Вашия интериор, което ще ви служи дълги години и ще бъде винаги в крак с трендовете в обзавеждането, благодарение на своите изчистени и класически линии, поднесени в уникален дизайн на разумна и достъпна цена.

 

 

Дизайнерската визия с променливи параметри и подчертана компактност работи според нуждите и пространството. Лесните за промяна конфигураци се трансформират за секунди и без особени услия, което ги превръща в идеален избор, както за дневни и салони, така и за ограничени пространства и минималистични интериори.

 

 

 

FEYDOM e дизайнерско студио, създадено в Македония, производител на многофункционални мебели, с утвърдени позиции на световния пазар и редица международни отличия, сред които:  

 

 

 

   A ’Design award 2013, Победител: диван FEYDOM BonBon

 

 

A' Design Award е най-престижният международен конкурс, който отличава най-добрите дизайни и дизайнерски концепции в областта на архитектурата и творчески ориентираните продукти

 

 

 

  

   Interior Innovation Award 2012, Победител: кресло FEYDOM Q6

    Interior Innovation Award 2014, Селекция: диван FEYDOM Matacao

 

 

Interior Innovation Award e най-значимото отличие в света за иновативни постижения в областта на интериорния дизайн, обзавеждането и мебелната индустрия. Конкурсът класира първокласни иновативни постижения в тази индустрия и присъжда наградите Победител, Селекция и Най-добър от добрите, съгласно утвърдените и високите стандарти за оценка

 

 

     The German Design Award 2013, номиниран: кресло FEYDOM Q6

 

The German Design Award e международното отличие на Германския съвет по дизайн. Нейната цел е: откриване, представяне и оценка на уникални дизайнерски решения и трендове. В конкурса взимат участие най-ексклузивните продукти и дизайнерски концепции, като всеки от тях по свои начин разтърсва сцената на международния дизайн. Днес The German Design Award е един от най-престижните конкурси за дизайн в света, поставяйки високи изисквания за селекция и оценка на участниците си.