Feydom choice: изкуството да избираш сам

01.05.2017

FEYDOM CHOICE е мултифункционална модулна система мека мебел, приложима към различни по размер интериорни пространства. CHOICE олицетворява философията на FEYDOM за лесни трансформации и различни приложения, които да отговарят на Вашите нужди на момента.

FEYDOM CHOICE е подходящ за детски стаи, малки и просторни дневни, домашни видео салони, лобита, големи отворени пространства и фоайета.

Системата CHOICE обединява всички необходими фактори, за да Ви предложи идеалното съвпадение. Тя се състои от набор от отделни модулни елементи и дава пълна свобода на въображението Ви и възможността сами да моделирате перфектният диван за Вас.

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАС 

В зависимост от пространството, Вие може да комбинирате седове, лежанки, табуретки, фотьойли, възглавници и място за съхранение. Ориентиран към реалните нужди на модерния интериор и с подчертана функционалност, всеки сед от системата CHOICE разполага с вградено място за съхранение. 

ЗАЛОЖЕТЕ НА ВИСОКОТО КАЧЕСТВО

CHOICE се характеризира с многослоен строеж на седалките, висококачествена масивна букова рамка, полиуретанова пяна с висока плътност, силиконизирана подложка и огнеупорна дамаска в богата гама от 15 цвята. 

ПРЕДИМСТВОТО НА ПРОМЕНЛИВИТЕ ФОРМИ

Системата CHOICE има адаптивен дизайн и умело взаимодейства с модерни, минималистични, класически, романтични и етно интериори. Благодарение на променливите си параметри, CHOICE осигурява многобройни комбинаци с едни и същи модули-ъглов или прав диван, просторна спалня, два двуместни дивана или просторна спалня. Трансформациите се извършват бързо, посредством опростен механизъм.   

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СВОБОДАТА

CHOICE Ви дава свобода. Диванът може да бъде допълнен лесно и да отговори на променящите се нужди, пространства или сезон. Системата CHOICE е съобразена със забързаното ежедневие на съвременния свят и предлага на потребителя лесна поддръжка. Калъфите на модулите се свалят и позволяват пране в перална машина.