LEANDER: ПРИКАЗКА, КОЯТО НЕ ОМРЪЗВА

04.09.2015

Историята на Leander никога не ни отегчава. Приказката започва през 1998 година, когато Стиг Леандър - чирак ковач, който работи върху разработването на стол със сменяеми облегалка и седалка. 

Разказвайки историята на Леандър никога не ни отегчава. Всичко започна през 1998 година Стиг Леандър, който е служил си стаж като ковач, имаше за известно време работи върху разработването на стол със сменяем седалка и облегалка. Докато работата му напредна, сестра-в-закон му забременява с близнаци. И с бременността, идея дойде на живот.

Има ли някой, разработен люлка или креватче, че успокоява и стимулира развитието на детето? Stig държат си задава този въпрос отново и отново. В действителност, той мислеше за него толкова много, че той в крайна сметка реши да открие себе си отговора. Чрез използването на картон, лепило и конец, бавно идея започнаха да се появяват. Същото важи и за историята на Леандър. Една компания е роден.

Тя трябва да има смисъл
Люлката Леандър се превръща от нужда и от желанието да се създаде прост и функционални мебели. Stig Леандър беше видял какво никой не беше виждал преди. Той видя видението на люлка, че ще предложи нещо ново. В дизайн и функция. Само една година след първите модели са готови в семинара, първите Леандър люлките са на разположение в магазините в Дания. И в рамките само на няколко години, идеята е нараснал от идея на един човек и един продукт в предприемачески приключения и по-късно се превръща в международен производител на мебели с дейности в повече от 40 страни.

способността Stig Леандър, за да видите и да се обединят форма и функция е създал уникална гама от мебели за деца. А гама, която е достатъчно силна, за да остане сам - и обхват, че е много повече от просто мебели.

Философията ПРОЕКТИРАНЕТО
Днес Леандър е международен производител на мебели Проектиране на мебели за деца. Но това не е само за проектиране на мебели. Става дума за създаване на мебели, който прави положителна разлика и че насърчава игра, движение и творчество. Мебели създаден, за да се ускори развитието. И това прави живота с деца малко по-лесно.

Ние вярваме във форма, функция и честни материали. И че най-добрите идеи се появяват от необходимост; проблем, който трябва да бъде решен. Ние все още се придържат към една и съща дизайн философията започна всичко с. Това дизайн и функция трябва да се обединят. Това всеки елемент на мебели трябва да се поберат на детето и никога в резерв ред. Леандър не е обикновен производител на мебели. Леандър е начин на мислене. Чувство. И подход към материали, дизайн и функция.

Ние не сме сигурни какво утре ни носи. Но едно нещо е сигурно: Историята на Леандър току-що започна.