Minene -“моето дете”, оттук започва всичко.....

08.11.2015

Марката Minene е основана в Израел от три млади майки с идеята да създадат иновативни, практични, висококачествени и същевременно стилни продукти за родители, бебета и малки деца.

Само за 10 години Мinene успява да завладее родители от цял свят като се разпространява успешно в Израел, Испания, Англия, Австралия и Южна Африка.

Продуктите с марка Minene са създадени от  ‘майки за майки’, защото само жена била майка може да намери продуктови решения, които да улеснят натовареното и забързано майчинско ежедневие.

Продуктите на Minene се отличават с практичност, иновативна фунционалност и атрактивен дизайн, за което бранда е награден с множество патенти - не просто одеало, а одеало с качулка, не просто хавлия, а кърпа с връзки за лесно подсушаване, не просто пантофи, а пантофи с чорап и още много други работещи решения за ежедневните майчински проблеми.

Продуктите на Minene залагат на естествените суровини и високото качество на изработка до последния детайл като по- голямата част от продуктите са опаковани в собствена памучна торбичка или красива картонена кутия.

Мисията на компанията е да осигури комфорт и радост както на децата, така и на родителите като приема всеки продукт, който създава като свое собствено дете!

Във всеки свои клиент Minene вижда партньор, постветен на мисията-създаването на безгрижно детство и по-безгрижно майчинство!