Міnеnе - ĸoлeĸция 2016 e вeчe тyĸ!

09.11.2015

Новата колекция на Minene ни поднася вдъхновяващи дизайни в богатата си линия от бебешко спално бельо и комплекти, кошове и кутии за съхранение, одеала и аксесоари - изработени с любов от 100% мек памук, в нежни пастелни тонове, които ще придадат уют и приятна атмосфера в детската стая. 

Продуктите на Minene са създадени от майки за майки, посветени на мисията - безгрижно детство и прецизна грижа, с помощта на иновативни, практични, висококачествени аксесоари за родители, бебета и малки деца.

Всички серии детски продукти на Minene се предлагат в съчетаващи се десени, предоставяйки Ви готови, функционални и естетически издържани интериорни решения. Изберете аксесоари от един десен или направете забавни комбинации между различни десени и озарете детската стая в прекрасни цветове. Това е лесен и бърз начин да постигнете завършена дизайнерска визия в детската стая, без помощта на професионалист. 

В колекциите за деца на Minene са използвани само висококачествени памучни материи, в съответствие с всички стандарти за безопасност на текстилните изделия.