Няколко клишета от нас

30.09.2015

Тук ще Ви запознаем с до болка познатите клишета, а те са такива именно, защото са истина –

отработени стереотипи, които винаги работят.

В днешния динамичен и стремглаво препускащ свят една от най-времеемките дейности се оказва пазаруването, а една от най-енергоемките -изборът. И двете изискват обикаляне по молове, търговските обекти и шоурум-и , в търсене на

"златното предложение" - най-доброто съотношение цена - качество.

За всеобща радост интернет магазините са създадени точно с тази цел – да можем с един клик или докосване на дисплея, да поръчаме всеки желан продукт, независимо къде се намираме или какво правим в момента. 

В крак с глобалните тенденции, генерирахме за вас три водещи фактора при избора на покупка – селекция от продукти с

гарантирано и доказано качество, конкурентна цена и индивидуален подход

Vzeh Ви дава възможност да закупите желаните от Вас продукти - матраци, топ матраци, подматрачни рамки, мека мебел, спално бельо и други продукти за дома, обединявайки на едно място водещите брандове и производители в бранша.

Тук Вие имате възможност да направите спокоен и обмислен избор, след компетентна консултация. Имате възможност да вземете решение, което отговаря на Вашите нужди, а не под натиска на поредния агресивно натрапчив продавач-консултант. Клиентът има възможност да разгледа по всяко време цялата гама от предлагани продукти, без да се притеснява за работното време на магазина. Можете да закупите избрания продукт на изплащане, без да бъдете атакуван от вратата с „ Желаете ли да закупите стоки на кредит ?“, което убива настроението Ви за покупка. Тук можете детайлно да се запознате и с условията на банката за закупуване на стоки на изплащане, без да се притеснявате, че не сте имали време да прочетете текста с дребен шрифт.

Създадохме Vzeh, за да дадем възможност на активният потребител, да направи най-добрия избор на атрактивна цена, спестявайки най –ценния си ресурс – времето.