Oтглeдaй мycтaĸ, пoливaй гo peдoвнo!

08.11.2015

Ноември настъпи! Пазете се - мустакатите се завръщат! 

Лъмбър трендът, широко застъпен сред повечето ми познати през последната година, действа особено объркващо през ноември.

МОдерно или МОvember

Независимо дали Ви мързи да се бръснете, искате да сте в крак с модата, търсите оригинален начин да изразите себе си или тепърва започвате да отглеждате своя мустак, вземете правилното решение - насладете се на нестандартна визия, посветена на кауза. 

Ако все пак още се колебаете и имате нужда от по-добра причина, си припомнете любимите мъже във Вашето семейство и живот и смело се впуснете в приключението Movember, посветено на мъжкото здраве. През 2011 г. Movember обедини над 850 000 участници от целия свят и събра дарения на стойност 126.3 милиона долара. Заслужава си. 

В офиса на vzeh.bg вече всички Г-да боцкат, така че не се колебайте, а започвайте да отглеждате Вашия Mo и не забравяйте, че като всяко живо растение и мустакът трябва да се полива редовно !  

Включете се в 5 прости правила:

1. В началото на месеца всеки участник трябва да е гладко избръснат.

2. Мустаците трябва да се поддържат старателно според избрания дизайн.

3. Мустаците не трябва да имат допирни точки с бакенбардите.

4. Мустаците не трябва да имат допирни точки с брада.

5. Всеки член на мо-братството е длъжен да се държи като истински джентълмен през този период.

Чрез подкрепата си ще напомните на мнозина нуждата от редовна профилактика и ще им припомните значимостта на борбата с на рака на простата.