Правилните подаръци за големите поводи

09.05.2016

Винаги се стремим да дадем на нашите клиенти готови и работещи решения. Затова в този материал ще наблегнем на ползите от подаръчните сетове, които предлагаме и които се надяваме да ви помогнат при избора на подарък както за новородено, така и за детски рожден ден.

Предполагам, че добре ви е позната ситуацията, когато получите имейл от hr-a или колеги трескаво се суетят как точно да засвидетелствате внимание за новата рожба на Георги от логистиката. При всички положения и вариантът с детските играчки за рожденния ден на детето на приятел или познат, също не е много оригинален, а и изисква време, като шансът играчката да не се хареса или малчугана да я има е доста голям.

И така се появяваме ние, като вярваме, че благодарение на нашите предложения ще ВЗЕмете практичен и запомнящ се подарък за големия повод. Имате избор от над двадесет броя бебешки и детски матраци, протектори, спални комплекти, възглавници и пуфове, активити постелки, аксесоари за детска стая и много други. 

Не забравяйте за безплатната експресна доставка директно до вашия дом или офис и целогодишната промоция с 20 % отстъпка за всеки втори продукт от Vzeh. 

Това мислим, че е напълно достатъчно, за да зарадвате любимите си хора и всички да се чудят и да ви питат от къде ВЗЕХте тези отличаващите се от масовката продукти.