Стъпка нагоре с иновативната бустер възглавница Minene

17.02.2017

Алекс напусна бебешката сцена и се озова в ничията земя на малък голям човек.  Тя е на 2, но вече не иска да пие от бутилка , количката хич не и‘ се нрави, а столчето за хранене се превърна в истински затвор за нея. Алекс беше поела свой собствен път, гордо изправена на два крака и готова да покори света.  Въпреки голямото и‘ желание да бъде самостоятелна, трябваше да помислим как да я подкрепим в този нов етап и да я улесним в желанието и‘ да се чувства пълноценна. След като детското столче беше безкомпромисно зачеркнато от нейните фаворити, трябваше да намерим решение как Алекс да се чувства удобно на стол за възрастни. Спряхме се на иновативната бустер възглавница за деца Minene,  с помоща на която Алекс  има самочувствието на пълноправен член на семейната ни трапеза

 

Възглавницата е универсална и е съвместима с всички видове столове. Фиксира се към стола, посредством два колана с регулираща се дължина, а обособената дръжка позволява лесно да пренасяте любимата възглавничка из целия дом, в ресторанта, на гости, на семейната почивка или там, където Вашето малко съкровище се нуждае от нея.

 

Възглавницата за стол крие и своите вълшебства: пастели и книжка за оцветяване, което я превръща във верен помощник в творческите изяви на малките художници.

 

Серията Възглавници и пуфове на Minene поднася един приказен свят, изпълнен с живот, свежи десени и изключителен дизайн. Функционалността на иновативната бустер възглавница я превърща в желан аксесоар във всеки дом с подрастващо дете.

 

Разгледайте богатата гама от закачливи дизайнерски принтове и поръчйате лесно онлайн с безплатна доставка от www.vzeh.bg