Who the f*ck we are

13.02.2016

Кои сме ние и защо искаме да Ви се представим?

От известно време насам Ви занимаваме със себе си и Ви омайваме със заВземащи продукти, а все още не сме се представили. Много невъзпитано от наша страна.

Екипът ни се състои от трима ентусиасти, обединени от мотото “Различни в еднаквостите“.

Ladies first:

Piplota

 

Трудно е да я опишеш само в няколко параграфа. Piplota е многопластов и динамичен характер, перфекционист с внимание към детайла, идеалист и кипящ от енергия човек. Автор на редиица статии в блога, вдъхновител и двигател на идеята зад Vzeh.еu. Piplota оценява високо стойността на естетиката и уюта на дома и вярва, че предметите, с които се обграждаме са отражение на индивидуалността и отношението към света на техните собственици. 

Piplota е човекът, от когото ще получите информация за тенденциите в интериорния дизайн, как да изберете подходяща мека мебел за Вашия дом, на какво да обърнете внимание при избора на спално бельо, текстил,  детски продукти и др.

Maya

Maya

Пчеличката Мая, както си я наричаме, хвърка от продукт на продукт и се грижи да бъдат описани по учебник, с нужната доза цвят и аромат. Като маркетинг специалист, тя знае колко важно е първото впечатление в онлайн търговията и стреми да грабне Вашето внимание и да Ви очарова от пръв поглед.  

Maya е отявлен поддръжник на красотата и комфорта и върл противник на стреса. От нея ще прочетете редица статии за пълноценния сън, къде, как и с кого е добре да прекарваме времето си в леглото и защо е важно да се обграждаме не само с качествени хора, но и с качествени вещи.

 

Alex

Alex

 

Ненатрапчиво ексцентричен, закачливо усмихнат и безобразно чаровен са само част от лицата на Алекс. Той е широката усмивка на vzeh.eu, вечен оптимист, който ежедневно ни вдъхновява да вървим напред и да заВЗЕмаме.

Алекс е с дългогодишен опит в бизнеса с матраци, от който ще получите компетентна и изчерпателна консултация за предимствата и недостатъците на матрака, който сте избрали. С негова помощ ще направите най-точния и информиран избор, гарантиращ комфорта на Вас и Вашите любими хора.

В блога, ще Ви поднесе редица материали за това на какво да обърнете внимание при избора на подходящ матрак, според нуждите и бюджета Ви, защо трябва да го обичате и колко важно е да си осигурите пълноценен сън и релакс у дома.