Кликнете върху изображението, за да го увеличите

СЕТ Детска маса със столчета Leander

Мебели
LDR013
782.00 лв.
Няма в наличност продукти с избраните опции
Няма в наличност продукти с избраните опции
Доставка: безплатна за цялата страна
Материал: естествен бук, 100% FSC сертификат
Размер на масата: 58x73x48 см
Размер на столчето: 25x52x39 см

Характеристики:

СЕТ от 1 брой маса и 2 броя столчета

Подходящ за деца от 2 до 6 годишна възраст

Изработен от естествен европейски бук, 100% FSC сертификат

Повърхостта е обработена с лак на водна основа, който не съдържа вредни за здравето и околната среда вещества

ОТ ЛЮБОВ КЪМ ДВИЖЕНИЕТО
В този зашеметяващ СЕТ Leander отново пресъздава основната си философия-трансформация на основната концепция, предлагайки нови визии и функционални решения. Проектът за детската маса със столчета е инспириран от любовта на децата към движение и игра и има за цел да задоволи двете нужди едновременно.
Фънки извивките на столчетата са проектирани с лек люлеещ се ефект в седалката и оживяват, когато децата седнат на тях. Тази функция осигурява по-добра ергономична позиция на тялото и гръбначния стълб на детето, като едновременно с това активно стимулира и развива неговите сетива.
По време на растежа на детето, центъра на тежестта му постоянно се променя. Детските столчета Leander осигуряват оптимална опора и подпомагат чувството за баланс при децата.
Детската масичка е стабилна и лека. Тя предлага достатъчно място за игри, рисуване или майсторене. Когато не се използва за забавления, двете столчета се сгушват под нея. Минималистичният дизайн и плавни линии превръщат СЕТ-а в идеално допълнение към интериора на детската стая.

Подобни продукти