Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Диван Mobiladalin Anatolia

Дивани
MDL007
В наличност
Гаранция:
2 години
Декоративни възглавници:
Пълнеж от гъши пух.
Облегалки:
Полиуретанова HR с висока плътност.
Седалка:
Полиуретан HR (High resilience) със средна плътност, обгърнат от слой гъши пух
Дамаска:
  • Ambiente - текстил
  • Classic -текстил
  • Collection - еко кожа
  • Elegance - текстил
Материал на корпуса:
Букова дървесина в комбинация с плочи от дървeсни частици и влакна

MobilaDalin ANATOLIA/АНАДОЛА е диван с минималистичен стил, геометрични шевове и удобна дълбочина. Възглавниците с пълнеж от гъши пух, придават подчертан комфорт на седа и ще Ви поднесат едно уютно преживяване. Диванът лесно се превръща в удобно легло, което се дължи на вграденият 13 см матрак от полиуретан High Resilience.

MobilaDalin ANATOLIA е подходящ за апартаменти с малки размери, за мултифункционални модели на жилища , които комбинират дневна зона с място за отдих.

ФУНКЦИЯ СЪН
Диванът разполага с вграден механизъм за разтягане, които е изработен от метал и еластични букови ламели. Матракът е изработен от висококачествен полиуретан HR, с отворена клетъчна структура, която осигурява добра циркулация на въздуха. Матракът е с размери 147х188х14 см. Системата за сън разполага с допълнителен механизъм, който не налага постоянно преместване на седалните и облегалните възглавници при разтягане на дивана. Препоръчваме диванът ANATOLIA за всекидневна употреба на дивана, като легло.

СВАЛЯЕМИ КАЛЪФИ
Възглавниците на седовете и облегалките на диван ANATOLIA са със сваляеми калъфи, което позволява лесна поддръжка, често почистване и възможност за подмяна. Подробна информация за поддръжката на различните видове дамаски на MobilaDalin, може да прочетете в спецификациите на дамаските.

ПРЕПОРЪКИ ЗА ДАМАСКИ
Нашата препоръка за избор на дамаска за диваните ANATOLIA е текстил. Като допълнителна възможност текстилът може да бъде бродиран, като изделията с бродерии се предлагат в серията

РАЗНОВИДНОСТИ:

Триместен диван с функция сън
Ъглов диван на 45 градуса с функция сън
Кресло (въртящо се на 360 градуса)
Малка и голяма табуретка