Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Диван Mobiladalin London Chesterfield

Дивани
MDL006
В наличност
Гаранция:
2 години
Декоративни възглавници:
Пълнеж от силиконов пух
Облегалки:
Полиуретанова HR с висока плътност.
Седалка:
Изцяло от полиуретан или от полиуретан с гъши пера
Дамаска:
  • Ambiente - текстил
  • Classic -текстил
  • Collection - еко кожа
  • Elegance - текстил
Материал на корпуса:
Масивна букова дървесина с плочи от наслоена дървесина

MobilaDalin LONDON CHESTERFIELD е класически диван със симетрични линии, класически копчета и уникален комфорт. Дизайнът е издържан в британски стил, неподвластен на времето. Възглавниците му са с пълнеж от гъши пух и благодарение на капитонираната тапицерия, диванът е изключително издръжлив.

Диванът LONDON CHESTERFIELD позволява бързи трансформации на интериора, в който е позициониран, придавайки му усещане за безвремие и естествен шик.

LONDON CHESTERFIELD е подходящ, както за дома, така и за елегантни офиси и представителни обществени пространства, лобита и салони.

Продуктовата гама включва неразтегателен или разтегателен диван, малък и/или голям фотьойл, табуретка. Диванът и креслото се предлагат с и без механизъм за разтягане, като цената на двата варианта варира. Не препоръчваме функция сън за ежедневна употреба. 

Голям избор от дамаски и цветове. За този модел Ви препоръчваме да изберете естествена кожа или текстил. Копчетата могат да бъдат в цвета на дамаската или да контрастират на основния цвят.

Моделът LONDON CHESTERFIELD е с частично сваляеми калъфи. Свалят се сами калъфите на седовете, което позволява лесна поддръжка, често почистване и възможност за подмяна. Подробна информация за поддръжката на различните видове дамаски на MobilaDalin, може да прочетете в спецификациите на дамаските.

Технически характеристики