Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Възглавница Нани Memory Пух

Възглавници
NAN004
29.00 лв.
В наличност
+
Добави в любими Сравни
В наличност
+
Сърцевина:
  • POLYFLEX мембрана + гранулиран пенополиуретан (PN) с различна плътност и големина
  • ULTRAFLEX мембрана, обвиваща сърцевината от гранулиран PN, като създава едно цяло от хилядите разпръснати гранули
  • Множеството отворени клетки на PN за добър вентилационен ефект
  • Нетъкан текстил „SPUN BONDED’’, осигуряващ необходимата здравина на възглавницата и допринасящ за добра въздухо-пропускливост

Възглавници

Калъф:
  • Капитониран калъф с цип от белгийска дамаска Deslee Clama с високо съдържание на памук

Нани Memory Пух е възглавница с анатомичната форма и доказани лечебни качества. Моделът се препоръчва при болки във врата, раменете и главата. Продуктът е съставен от гранулирана Мемори пяна, която допринася за максимален комфорт и освобождаване на напрежението при различните пози по време на сън. По този начин хъркането и въртенето през нощта се свеждат до минимум.

Мемори пяната се отличава с много висока степен на еластичност и чувствителност към температурата. Тя реагира на телесната топлина, вследствие на което образува различна опора за всяка точка и запомня най-удобната позиция на главата. Този ефект се подсилва и от самата структура на пяната – хиляди различни по големина гранули, с високо ниво на адаптация към индивидуалните нужди на всеки потребител. Защитната мембрана около сърцевината на Memory Пух също се състои от Мемори пяна. Тя допринася за по-дълъг живот на възглавницата, като запазва първоначалната й форма и здравословни качества.

Моделът е с капитониран калъф с цип от белгийска дамаска Deslee Clama с високо съдържание на памук. Текстилът е лесен за поддръжка и е претърпял антибактериална обработка.

Този продукт е перфектният аксесоар за Вашия матрак, осигуряващ здравословен сън!

 

Подобни продукти