Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Възглавница Нани Флекс Форм

Възглавници
NAN00588188
16.00 лв.
В наличност
+
Добави в любими Сравни
В наличност
+
Сърцевина:
  • Профилиран и допълнително омекотен пенополиуретан (PN) на водна основа с висока плътност за продължителна устойчивост и комфорт

Възглавници

Филтри:
  • анатомични
Височина:
11/9
Размер:
50/33/11/9
Калъф:
  • Антиалергичен, мек и луксозен калъф от плат Double Jersey предпазващ от навлизане на прах и акари подсилва чудесното усещане от възглавницата.
Kат.номер Размер Цена Количество
NAN00588188 50/33/11/9
16.00 лв.
+ -

Нани Флекс Форм е възглавница с подчертани анатомични свойства, гарантиращи здравословен комфорт. Ергономичната форма дава възможността, вратът по време на сън да бъде в естествената му позиция, като същевременно е в една линия с гръбначния стълб. Друга отличителна характеристика е, че тази възглавница осигурява условия за спокоен сън, подпомагайки правилното кръвообращение.

Моделът е сядро от полиуретанова пяна на водна основа с висока плътност, което създава допълнителна устойчивост. Материалът се отличава с многоклетъчна структура, даваща възможността за добра въздухо-пропускливост към и от ядрото. По този начин се предотвратява натрупването на влага и вредни микроорганизми и развиването на прахови алергии.

Възглавницата Флекс Форм е с луксозен калъф от плат Double jersey, който е фин при допир и е претърпял антиалергична обработка.

Този продукт е перфектният аксесоар за Вашия матрак, осигуряващ здравословен сън!

Ако все още не сте избралия подходящ матрак, разгледайте нашия каталог матраци.
 

Подобни продукти