Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Диван Mobiladalin New York ъглов

Дивани
MDL008
В наличност
Гаранция:
2 години
Облегалки:
Полиуретанова HR с висока плътност.
Седалка:
Полиуретан HR (High resilience)с висока плътност
Дамаска:
  • Ambiente - текстил
  • Classic -текстил
  • Collection - еко кожа
  • Easy Water clean
  • Elegance - текстил
Материал на корпуса:
Букова дървесина в комбинация с плочи от дървeсни частици и влакна

Ъгловият диван „Ню Йорк” е комплект от капитонирана мека мебел, който предлага нотка елегантност на интериорното пространство. Проектиран за стил с активен начин на живот, той съчетава съвременния интериорен дизайн с новите изисквания за модулност и гъвкавост при употреба. Сутрините Ви ще бъдат изпълнени с чар, в минималистичен и елегантен декор, докато вечерите Ви ще бъдат изпълнени с живот, чувственост и комфорт.

Характеристики
Устойчивостта на продукта се дължи на конструкцията от масивна букова дървесина, плочи от дървесни частици и влакна. Комфортът е осигурен от частта на седалката, съставена от два слоя насложени една върху друга пружини (синусоидален пружинен пакет и пружинен пакет тип „Бонелl”), върху които е поставен слой от полиуретан с висока плътност.

Материали за покриване
MobilaDalin предлага на разположение на своите клиенти разнообразна гама тапицерии: плат, естествена кожа или имитация на кожа. За този модел Ви препоръчваме като материал за покриване - плат. Изборът на материали за покриване е възможен с помощта на конфигуратора.

Продуктова гама
Неразтегателен ъглов диван, фотьойл и табуретка. Като вариант се предлага на разположение маса, произведена, така че да може да се прикрепи към шезлонга на ъгловия диван.

Технически характеристики

Технически характеристики (fisa-tehnica-coltar-new-york.pdf, 200 Kb) [Изтегляне]