- 10% Безплатна доставка Нов
Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Възглавница Magniflex MagniProtect Classic

Възглавници
MGF008
Безплатна
166.50 лв.
Стара цена: 185.00 лв.
В наличност
+
Добави в любими Сравни
В наличност
+
Гаранция:
2 години
Сърцевина:
  • 100% Мемори пяна

Възглавници

Височина:
12
Калъф:
  • Външен калъф с цип
  • Вътрешен калъф за ядрото
Предимства:
  • Антивирусен текстил MagniProtect
  • Вътрешен калъф за максимално хигиенична среда
  • Калъф с цип за лесна поддръжка
Kат.номер Размер Цена Количество
MGF008 42/72/12 см
149.85 лв.
166.50 лв.
+ -

Възглавница Magniflex MagniProtect Classic е модел с класическа форма, изработена от 100% висококачествена мемори пяна. Външният й калъф е с цип и заедно с допълнителния вътрешен калъф осигуряват максимална хигиенична среда по време на сън.

Текстилът ѝ е с иновативната технология MagniProtect, която доказано премахва над 99% от вирусите на COVID-19 само за 1 час (лабораторни тестове в Университета в Пиза и Националния съвет за научни изследвания на Италия) и елиминира почти 100% от честосрещаните вируси и бактерии в рамките на няколко минути (ISO 18184 и ISO 20743 за антивирусна и антибактериална ефикасност).

MagniProtect обединява в себе си двата антивирусни и антибактериални агента - сребърни йони и липозоми. Липозомите представляват микромехурчета, които масово се  използват  в медицината, унищожават вирусите, обвити в липиди, какъвто е и коронавирусът, като проникват през клетъчната им мембрана и я разграждат.

Сребърните йони от своя страна пък “притеглят" и “прикачат” противоположно заредените патогени и не позволяват разпространението им.

Ако все още не сте избралия подходящ матрак, разгледайте нашия каталог матраци.

Подобни продукти