Безплатна доставка
Кликнете върху изображението, за да го увеличите

Възглавница Нани Мемори Лукс

Възглавници
NAN803
Безплатна
55.00 лв.
В наличност
+
Добави в любими Сравни
В наличност
+
Сърцевина:
  • Гранулиран високоплътен полиуретан
  • Мемори пяна
  • Мемори пяна на водна основа

Възглавници

Размер:
50/70
Калъф:
  • ActiPro текстил
Предимства:
  • Антиалергична

Възглавница Нани Лукс е с пълнеж от иновативни мемори влакна и луксозен калъф от ActiPro текстил.

Луксозният модел е изработен по иновативна технология с класическа форма и изразени ортопедични мемори свойства. Подходящ е за тези, които предпочитат средно високи, комфортни възглавници с подчертан мемори ефект.

Вследствие температурата на главата, мемори пяната естествено се адаптира спрямо нейната форма, предоставяйки плътна опора за врата и гърба. Движещите се от тежестта на тялото мемори гранули, гарантират за спокоен и релаксиращ сън, без точки на напрежение, напрегнати мускули и болки.  Всичко това води до неповторим разтоварващ ефект.

Нани Лукс е комбинация от 600 гр. пълнеж от формована високоеластична пяна, мемори пяна на водна основа, 200 гр. гранулиран високо плътен полиуретан и мемори панели, които елегантно поемат извивката на главата и врата, като по този начин допринасят за пълноценен и отпускащ сън.

Структурата от множество отворени клетки във вътрешността оптимизира въздухопотока, предпазва от натрупване на влага и гарантира стерилен микроклимат.

Калъфът на възглавницата ActiPro е 100% натурално антиалергично решение. Вложените пробиотици са трайно втъкани в материята, като е използвана натурална глинена технология. ActiPro не само премахва алергии причинени от акари и други бактерии, но има и превантивен ефект.

Пробиотиците създават среда във възглавница Нани Лукс, която предотвратява развитието на вредни организми. Разполага с цип за лесно сваляне и поддържане на перфектна чистота.

Този продукт е перфектният аксесоар за Вашия матрак, осигуряващ здравословен сън!
 

Подобни продукти