MobilaDalin

MobilaDalin е румънски бранд и производител на тапицирана мека мебел и бързо се превръща в един от топ производителите на мебели в Румъния. Компанията предлага своите продукти в над 150 магазина и се ползва с доверието на потребители от цяла Европа.

През своята 25 годишна история, MobilaDalin разработва продуктово портфолио в три основни направления – дивани, кресла, столове и легла, аксесоари и тапицирана мека мебел. Моделите съчетават класическото звучене в контекста на съвременните минималистични линии.

MobilaDalin акцентира върху техническото изпълнение, фукнционалността и иновативните материали, предлагайки продукти с дълъг живот, които осигуряват максимален комфорт при употреба. Компанията предлага разнообразие от дамаски, текстури и цветове, които пресъздават Вашата индивидуалност в интериора на Вашия дом. Творческият екип на MobilaDalin създава колекции вдъхновени от класическите линии и съвременния тренд, преплетен с  богатството на културните ценности на различните етнографски региони.   

Сортирай по:
По цена: ниска към висока
Покажи по:
1 2 3